HTML

Magyar bankvilág

Várunk mindenféle történetet, ami magyar bankokkal kapcsolatos.

Rovatok

Friss topikok

BudapestBank Internetbank 3.0

2008.02.05. 14:54 Tynow

A BudapestBank Internetbankja most lépett egy verziót, mely a szebb külalak mellett érdekes grafikonokat és kördiagramokat vezetett be.

Grafikonon láthajuk a vagyonunk alakulását, kördiagramon pedig a költési szokásainkat figyelhetjük meg. Aranyos gesztus.

7 komment

Címkék: budapestbank netbanking

A bejegyzés trackback címe:

https://bankvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr25326395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robreak 2008.02.05. 16:59:34

Azért ennél lehetne rejtettebben is reklámozni az új szolgáltatást ...
Azt hittem ezt a blogot mi - a fogyasztók- hoztuk létre magunknak, nem azért, hogy itt is tömjék a fejünk.

Tynow 2008.02.05. 17:17:18

Biztom allithatom, hogy nem reklam, es nekem nem fizet ezert senki.

Viszont a Befektetesi Kartyaval nem mukodik teljesen egyutt a rendszer, ezt eredetileg bele is irtam a cikkbe, de arra gondoltam, hogy akkor az lesz a valasz, hogy en mindent szidok.

lolcode · http://isten.aldja.szalaiannamari.at 2008.02.05. 17:18:27

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LEBUKTAL!!!!

bocs igazabol a budapest bank marketingesei vagyunk es azt kaptuk feladatnak h hozzunk be par uj ugyfelet, sztem ezt a tobbi bank fikzasaval lehet elerni

komolyan annyira tipikus baszki h ha nem fikazol valamit akkor az mar reklam

ez magyarorszag :)

robreak 2008.02.05. 17:32:38

csak fura volt, hogy tegnap majdnem ugyanezt a szöveget hallottam egy új Emesés reklámban.

Ha nem úgy van, ahogy írtam, akkor mindenkitől elnézést....

Tynow 2008.02.05. 17:57:27

Reklámozzák a netbankingot? Érdekes, ott még nem tart a hazai pénzügyi kultúra, hogy digitális szolgáltatás alapján válasszon az ügyfél.

gumby 2008.02.10. 09:00:12


már évekkel ezelőtt elérkeztünk abba a bankok által várva várt kánaánba, hogy az elektronikus csatornákon bonyolított tranzakciók száma-mára már jóval-meghaladja a hagyományos papír alapúakét.
nagyon sok ügyfélnek és a bankoknak is fontos, hogy gyors, megbízható és ügyfélbarát netbanking rendszereket működtessenek.
ezek tények. na de kérem, érdekes grafikonok? kördiagaramok? vagyonunk alakulása...

-halló miért vették fel ilyen későn?
-elnézését kérem, a kollégáim éppen a hitelkamataiból isszák hülyére magukat a f**king training-en, és csak én dolgozok!
-???
-na persze nem az összesből, egy részéből érdekes grafikonokat és kördiagramokat tervezünk és vezetünk be. más valamiben segíthetek még?
- nem, köszönöm! viszont hallásra!
-viszont hallásra!

Tynow 2008.02.15. 18:02:29

Mindenki tudja, hogy nyereséges iparág, és hogy nyugat európában sok helyütt (Ausztria, Finnország) évek óta ingyenes például az ATM-es kp felvétel (hogy csak egy tételt emlitsünk), de itthon olyan katasztrófális netbanking rendszerek is léteznek, hogy az félelmetes.

Meg arra is akartam még utalni, hogy pénzügyi nyilvántartó programokat kb senki nem használ - legalábbis kevesen találkoztak még vele - így a netbankingban lát egy ilyet, lehet megjön a kedve.
süti beállítások módosítása